The Trip to Greece (2020)

Steve Coogan en Rob Brydon gaan voor een vierde keer samen op een culinaire reis, dit keer richting Griekenland. Ze volgen het pad van Odysseus en gaan daarbij volledig op in de Griekse geschiedenis en cultuur, terwijl ze genieten van uitmuntende lokale gerechten. Onderweg bespreken ze als vanouds een variëteit aan onderwerpen met daarbij een flinke dosis van hun eigenzinnige humor en ongekende impressies van wereldsterren.

details

IMDb 6.610 103 minuten

recensies The Trip to Greece

De Filmkrant De Volkskrant

kijk The Trip to Greece online

Picl Pathe Thuis
The Trip to Greece poster van The Trip to Greece cast & crew

IMDb The Trip to Greece

IMDb 6.610

cast & crew The Trip to Greece

regisseur

Michael Winterbottom

acteurs

Steve Coogan en Rob Brydon

details The Trip to Greece

in première op

12-05-2021

genres

komedie en drama

jaar

2020

speelduur

103 minuten

The Trip to Greece draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Trip to Greece.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Trip to Greece. Hier zie je waar en wanneer The Trip to Greece in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Trip to Greece uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Trip to Greece wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Trip to Greece draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Trip to Greece wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Trip to Greece draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Trip to Greece staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Trip to Greece wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Trip to Greece!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Trip to Greece, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Trip to Greece kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Trip to Greece verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Trip to Greece. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Trip to Greece wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Trip to Greece en de regisseur van de film The Trip to Greece worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.