Once Upon a Time in Anatolia (2011)

Drie politieauto’s rijden over de stoffige wegen van Anatolië, op zoek naar de locus delicti van een moord.

details

IMDb 7.910 157 minuten
Once Upon a Time in Anatolia poster van Once Upon a Time in Anatolia cast & crew

IMDb Once Upon a Time in Anatolia

IMDb 7.910

cast & crew Once Upon a Time in Anatolia

regisseur

Nuri Bilge Ceylan

acteurs

Muhammet Uzuner, Yilmaz Erdogan, Taner Birsel, Ahmet Mümtaz Taylan, Firat Tanis, Ercan Kesal, Erol Erarslan, Ugur Aslanoglu, Murat Kiliç, Safak Karali, Emre Sen, Burhan Yildiz, Nihan Okutucu, Cansu Demirci, Kubilay Tunçer, Salih Ünal, Aziz Izzet Biçici, Celal Acaralp, Mehmet Emin Toprak, Ufuk Karaali, Fevzi Müftüoglu, Turgay Kürkçü, Fatih Ereli, Hüseyin Bekeç, Mehmet Emin Öztürk en Mehmet Saim Gücük

details Once Upon a Time in Anatolia

jaar

2011

speelduur

157 minuten

Once Upon a Time in Anatolia draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Once Upon a Time in Anatolia.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Once Upon a Time in Anatolia. Hier zie je waar en wanneer Once Upon a Time in Anatolia in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Once Upon a Time in Anatolia uit 2011 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Once Upon a Time in Anatolia wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Once Upon a Time in Anatolia draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Once Upon a Time in Anatolia wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Once Upon a Time in Anatolia draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Once Upon a Time in Anatolia staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Once Upon a Time in Anatolia wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Once Upon a Time in Anatolia!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Once Upon a Time in Anatolia, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Once Upon a Time in Anatolia kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Once Upon a Time in Anatolia verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Once Upon a Time in Anatolia. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Once Upon a Time in Anatolia wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Once Upon a Time in Anatolia en de regisseur van de film Once Upon a Time in Anatolia worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.