Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

The Gangster, the Cop, the Devil (2019)

De baas van de gevreesde Zeus-gang Jang Dong-su wordt met ernstige verwondingen achtergelaten wanneer hij vanuit het niets wordt aangevallen. Hij blijft ternauwernood in leven, maar zijn reputatie is voor altijd beschadigd. Er rest hem nog maar één doel: zijn aanvaller vinden en hem voorgoed uitschakelen. Tegelijkertijd is detective Jung Tae-seok naar dezelfde mysterieuze persoon op zoek, omdat hij vermoedt dat Jang’s aanvaller een beruchte seriemoordenaar is.

details

4GTIMDb 6.910 109 minuten

recensies The Gangster, the Cop, the Devil

De Filmkrant De Volkskrant NRC
The Gangster, the Cop, the Devil poster van The Gangster, the Cop, the Devil cast & crew

kijkwijzer The Gangster, the Cop, the Devil

4GT

IMDb The Gangster, the Cop, the Devil

IMDb 6.910

cast & crew The Gangster, the Cop, the Devil

regisseur

Won-Tae Lee

acteurs

Dong-seok Ma, Mu-Yeol Kim en Kim Sungkyu

distributeur

Splendid Film

details The Gangster, the Cop, the Devil

in première op

07-11-2019

genres

actie en misdaad

jaar

2019

speelduur

109 minuten

The Gangster, the Cop, the Devil draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Gangster, the Cop, the Devil.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Gangster, the Cop, the Devil. Hier zie je waar en wanneer The Gangster, the Cop, the Devil in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Gangster, the Cop, the Devil uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Gangster, the Cop, the Devil wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Gangster, the Cop, the Devil draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Gangster, the Cop, the Devil wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Gangster, the Cop, the Devil draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Gangster, the Cop, the Devil staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Gangster, the Cop, the Devil wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Gangster, the Cop, the Devil!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Gangster, the Cop, the Devil, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Gangster, the Cop, the Devil kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Gangster, the Cop, the Devil verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Gangster, the Cop, the Devil. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Gangster, the Cop, the Devil wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Gangster, the Cop, the Devil en de regisseur van de film The Gangster, the Cop, the Devil worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.