Ready Or Not (2019)

Een jonge bruid verenigt zich met de rijke en excentrieke familie van haar nieuwe man in een aloude traditie die zich snel uitmondt in een dodelijk spel. Iedereen moet vechten om te overleven.

details

4GAIMDb 6.810 95 minuten

recensies Ready Or Not

De Volkskrant NRC

kijk Ready Or Not online

Pathe Thuis
Ready Or Not poster van Ready Or Not cast & crew

kijkwijzer Ready Or Not

4GA

IMDb Ready Or Not

IMDb 6.810

cast & crew Ready Or Not

regisseurs

Tyler Gillet en Matt Bettinelli-Olpin

acteurs

Adam Brody, Samara Weaving, Mark O’Brien, Henry Czerny en Andie MacDowell

distributeur

The Walt Disney Company Benelux / 20th Century Fox

details Ready Or Not

in première op

24-10-2019

genre

horror

jaar

2019

speelduur

95 minuten

Ready Or Not draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ready Or Not.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ready Or Not. Hier zie je waar en wanneer Ready Or Not in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ready Or Not uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ready Or Not wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ready Or Not draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ready Or Not wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ready Or Not draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ready Or Not staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Ready Or Not wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ready Or Not!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ready Or Not, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ready Or Not kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ready Or Not verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ready Or Not. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ready Or Not wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ready Or Not en de regisseur van de film Ready Or Not worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.