Miles Davis: Birth of the Cool (2019)

Documentaire over jazzcomponist, trompettist en multi-instrumentalist Miles Davis (1926-1991). Hij wordt beschouwd als een van de belangrijkste en invloedrijkste jazzmuzikanten van de twintigste eeuw. Deze documentaire schetst een beeld van de man achter de muziek. Aan de hand van archieffoto's, home-video's en interviews met collega-muzikanten wordt onderzocht waarom Miles Davis ook vandaag de dag nog steeds relevant is.

details

9AIMDb 7.410 115 minuten

recensies Miles Davis: Birth of the Cool

De Filmkrant De Volkskrant
Miles Davis: Birth of the Cool poster van Miles Davis: Birth of the Cool cast & crew

kijkwijzer Miles Davis: Birth of the Cool

9A

IMDb Miles Davis: Birth of the Cool

IMDb 7.410

cast & crew Miles Davis: Birth of the Cool

regisseur

Stanly Nelson

acteur

Miles Davis

distributeur

Piece of Magic

details Miles Davis: Birth of the Cool

in première op

12-09-2019

genres

documentaire en muziek

jaar

2019

speelduur

115 minuten

Miles Davis: Birth of the Cool draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Miles Davis: Birth of the Cool.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Miles Davis: Birth of the Cool. Hier zie je waar en wanneer Miles Davis: Birth of the Cool in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Miles Davis: Birth of the Cool uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Miles Davis: Birth of the Cool wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Miles Davis: Birth of the Cool draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Miles Davis: Birth of the Cool wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Miles Davis: Birth of the Cool draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Miles Davis: Birth of the Cool staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Miles Davis: Birth of the Cool wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Miles Davis: Birth of the Cool!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Miles Davis: Birth of the Cool, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Miles Davis: Birth of the Cool kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Miles Davis: Birth of the Cool verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Miles Davis: Birth of the Cool. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Miles Davis: Birth of the Cool wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Miles Davis: Birth of the Cool en de regisseur van de film Miles Davis: Birth of the Cool worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.