Jumanji: The Next Level (2019)

Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen.

details

3GATIMDb 6.910 123 minuten

recensies Jumanji: The Next Level

De Volkskrant NRC
Jumanji: The Next Level poster van Jumanji: The Next Level cast & crew

kijkwijzer Jumanji: The Next Level

3GAT

IMDb Jumanji: The Next Level

IMDb 6.910

cast & crew Jumanji: The Next Level

regisseur

Jake Kasdan

acteurs

Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Morgan Turner, Nick Jonas, Awkwafina, Madison Iseman, Ser’Darius Blain, Danny Glover en Danny DeVito

scenario

, en

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Jumanji: The Next Level

in première op

05-12-2019

genres

actie en avontuur

jaar

2019

speelduur

123 minuten

Vue Hoogezand

Vue Hoogezand 2D

vandaag wo ...
morgen do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za 16:15
zondag zo ...
maandag ma ...
dinsdag di ...

Dit is de biosagenda van de film Jumanji: The Next Level.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Jumanji: The Next Level.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Jumanji: The Next Level uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Jumanji: The Next Level draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Jumanji: The Next Level wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Dordrecht, Leiden, Breda, Haarlem, Spijkenisse, Delft, Emmen, Bergen op Zoom, Hoofddorp, Den Bosch, Kerkrade, Enschede, Zoetermeer, Almere, Schagen, Arnhem, Alphen a/d Rijn, Zwolle, Deventer, Den Helder, Amersfoort, Eindhoven en Hoogezand

De film Jumanji: The Next Level draait in deze bioscopen: Cinema Kiek in de Pot, Kinepolis Almere, Kinepolis Breda, Kinepolis Den Helder, Kinepolis Dordrecht, Kinepolis Emmen, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Schagen, Kinepolis Spijkenisse, Kinepolis Zoetermeer, Lido, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Delft, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Schouwburgplein, Pathé Zwolle, Vue Alphen a/d Rijn, Vue Amersfoort, Vue Den Bosch, Vue Deventer, Vue Eindhoven, Vue Hoogezand en Vue Kerkrade

De recensies van de film Jumanji: The Next Level staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score van de film Jumanji: The Next Level wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Jumanji: The Next Level!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Jumanji: The Next Level, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Jumanji: The Next Level kopen.

De filmtijden van de film Jumanji: The Next Level verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Jumanji: The Next Level. Ook de kijkwijzer van de film Jumanji: The Next Level wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Jumanji: The Next Level en de regisseur van de film Jumanji: The Next Level worden ook vermeld.