Jumanji: The Next Level (2019)

Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen.

details

3GATIMDb 6.710 123 minuten

recensies Jumanji: The Next Level

De Volkskrant NRC

kijk Jumanji: The Next Level online

Pathe Thuis
Jumanji: The Next Level poster van Jumanji: The Next Level cast & crew

kijkwijzer Jumanji: The Next Level

3GAT

IMDb Jumanji: The Next Level

IMDb 6.710

cast & crew Jumanji: The Next Level

regisseur

Jake Kasdan

acteurs

Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Morgan Turner, Nick Jonas, Awkwafina, Madison Iseman, Ser’Darius Blain, Danny Glover en Danny DeVito

scenario

, en

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Jumanji: The Next Level

in première op

05-12-2019

genres

actie en avontuur

jaar

2019

speelduur

123 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Jumanji: The Next Level.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Jumanji: The Next Level. Hier zie je waar en wanneer Jumanji: The Next Level in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Jumanji: The Next Level uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Jumanji: The Next Level wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Jumanji: The Next Level draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Jumanji: The Next Level wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Purmerend

De film Jumanji: The Next Level draait in deze bioscopen: Vue Purmerend

De recensies van de film Jumanji: The Next Level staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Jumanji: The Next Level wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Jumanji: The Next Level!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Jumanji: The Next Level, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Jumanji: The Next Level kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Jumanji: The Next Level verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Jumanji: The Next Level. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Jumanji: The Next Level wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Jumanji: The Next Level en de regisseur van de film Jumanji: The Next Level worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.