In a Whisper (2019)

Documentaire; jeugdvriendinnen Patricia en Heidi groeiden op in Cuba, waar ze allebei studeerden aan de filmacademie. Als kinderen van de jaren zeventig zijn ze opgevoed met de communistische idealen van Che Guevara, maar de beloofde rooskleurige toekomst blijft uit.

details

IMDb 7.710 80 minuten
In a Whisper poster van In a Whisper cast & crew

IMDb In a Whisper

IMDb 7.710

cast & crew In a Whisper

regisseurs

Heidi Hassan en Patricia Pérez Fernández

details In a Whisper

jaar

2019

speelduur

80 minuten

In a Whisper draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film In a Whisper.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film In a Whisper. Hier zie je waar en wanneer In a Whisper in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film In a Whisper uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen In a Whisper wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film In a Whisper draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film In a Whisper wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film In a Whisper draait in deze bioscopen:

De recensies van de film In a Whisper staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film In a Whisper wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film In a Whisper!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film In a Whisper, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film In a Whisper kopen/reserveren.

De filmtijden van de film In a Whisper verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film In a Whisper. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film In a Whisper wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film In a Whisper en de regisseur van de film In a Whisper worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.