Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Dukhtar (2014)

Een moeder slaat in Pakistan op de vlucht met haar dochter. De moeder, zelf op jonge leeftijd uitgehuwelijkt, probeert uit alle macht te voorkomen dat haar tienjarige dochter hetzelfde overkomt in een land dat geregeerd wordt door mannen en mannelijke eer.

details

6IMDb 7.010 93 minuten

recensies Dukhtar

De Filmkrant De Volkskrant
Dukhtar poster van Dukhtar cast & crew

kijkwijzer Dukhtar

6

IMDb Dukhtar

IMDb 7.010

cast & crew Dukhtar

regisseur

Afia Nathaniel

acteurs

Samiya Mumtaz, Saleha Aref, Mohib Mirza en Asif Khan

scenario

producenten

Zambeel Films, crew Films en Indie Film as

distributeur

MOOOV Film Distribution

details Dukhtar

in première op

11-08-2016

genre

drama

jaar

2014

speelduur

93 minuten

Dukhtar draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Dukhtar.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Dukhtar. Hier zie je waar en wanneer Dukhtar in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Dukhtar uit 2014 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Dukhtar wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Dukhtar draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Dukhtar wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Dukhtar draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Dukhtar staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Dukhtar wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Dukhtar!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dukhtar, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Dukhtar kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Dukhtar verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Dukhtar. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Dukhtar wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Dukhtar en de regisseur van de film Dukhtar worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.