The War With Grandpa (2020)

De tienjarige Peter moet zijn slaapkamer afstaan aan zijn opa Jack, omdat hij noodgedwongen bij de familie intrekt. Peter wil zijn slaapkamer terug en samen met zijn vrienden doet hij er alles aan om zijn opa uit zijn slaapkamer te verdrijven. Dit betekent oorlog, want opa laat niet zomaar met zich sollen en schakelt de hulp van zijn eigen vrienden in.

details

2GATIMDb 5.510 98 minuten

recensies The War With Grandpa

Trouw NRC

kijk The War With Grandpa online

Pathe Thuis
The War With Grandpa poster van The War With Grandpa cast & crew

kijkwijzer The War With Grandpa

2GAT

IMDb The War With Grandpa

IMDb 5.510

cast & crew The War With Grandpa

regisseur

Tim Hill

acteurs

Robert De Niro, Uma Thurman, Oakes Fegley, Christopher Walken en Jane Seymour

scenario

en

distributeur

WW Entertainment

details The War With Grandpa

in première op

16-09-2020

genres

komedie en familiefilm

jaar

2020

speelduur

98 minuten

Deze week zijn er voor The War With Grandpa geen voorstellingen in Den Bosch

The War With Grandpa draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The War With Grandpa.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The War With Grandpa. Hier zie je waar en wanneer The War With Grandpa in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The War With Grandpa uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The War With Grandpa wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The War With Grandpa draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The War With Grandpa wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The War With Grandpa draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The War With Grandpa staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The War With Grandpa wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The War With Grandpa!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The War With Grandpa, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The War With Grandpa kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The War With Grandpa verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The War With Grandpa. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The War With Grandpa wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The War With Grandpa en de regisseur van de film The War With Grandpa worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.