Song of the Sea (2014)

Ben en Saoirse wonen met hun vader in een vuurtoren op een klein eilandje. Om hen te beschermen voor de gevaren van de zee, neemt oma de kinderen mee naar haar huis in de stad. Daar ontdekt Ben dat Saoirse een selkie is, een sirene die met haar gezang de vloek kan opheffen die de Uilenheks over de elfen heeft uitgesproken. Om het lied van de zee te zingen moet Saoirse terug naar het vuurtorenhuis. De terugreis voert hen door een wereld van sprookjes en oude legendes en Ben en Saoirse moeten het opnemen tegen de Uilenhek.

details

IMDb 8.110 93 minuten
Song of the Sea poster van Song of the Sea cast & crew

IMDb Song of the Sea

IMDb 8.110

cast & crew Song of the Sea

regisseur

Tomm Moore

acteurs

David Rawle, Brendan Gleeson, Lisa Hannigan, Fionnula Flanagan, Lucy O'Connell, Jon Kenny, Pat Shortt, Colm Ó'Snodaigh, Liam Hourican, Kevin Swierszcz, Will Collins en Paul Young

details Song of the Sea

jaar

2014

speelduur

93 minuten

Song of the Sea draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Song of the Sea.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Song of the Sea. Hier zie je waar en wanneer Song of the Sea in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Song of the Sea uit 2014 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Song of the Sea wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Song of the Sea draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Song of the Sea wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Song of the Sea draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Song of the Sea staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Song of the Sea wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Song of the Sea!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Song of the Sea, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Song of the Sea kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Song of the Sea verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Song of the Sea. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Song of the Sea wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Song of the Sea en de regisseur van de film Song of the Sea worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.