Parasite (2019)

De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan, wanneer ze bijzonder gefascineerd raken door de rijke familie Park. Het gezin ziet mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren en probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie. Ze hebben daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

recensies Parasite

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Parasite poster van Parasite

beoordelingen Parasite

4GT

IMDb 8.610

cast & crew Parasite

regisseur

Joon-ho Bong

acteurs

Kang-ho Song, Sun-kyun Lee, So-dam Park, Yeo-jeong Jo en Woo-sik Choi

distributeur

September Film Distribution

details Parasite

in première op

28-11-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

131 minuten

Filmhuis Alkmaar

Filmhuis Alkmaar

vandaag za 15:30
morgen zo ...
maandag ma 20:45
dinsdag di ...
woensdag wo ...
donderdag do ...
vrijdag vr ...
Dit is de biosagenda van de film Parasite.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Parasite getoond.

De je film Parasite wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Nijmegen, Arnhem, Maastricht, Amersfoort, Leiden, Hilversum, Haarlem, Castricum, Vlaardingen, Kerkrade, Hoorn, Eindhoven, Dordrecht, Doetinchem, Den Bosch, Alkmaar, Amstelveen, Apeldoorn, Wageningen, Hoogeveen, Deventer en Zwolle

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Parasite draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Parasite staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Parasite!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Parasite, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Parasite verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Parasite

De film Parasite in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Nijmegen, Arnhem, Maastricht, Amersfoort, Leiden, Hilversum, Haarlem, Castricum, Vlaardingen, Kerkrade, Hoorn, Eindhoven, Dordrecht, Doetinchem, Den Bosch, Alkmaar, Amstelveen, Apeldoorn, Wageningen, Hoogeveen, Deventer en Zwolle.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Parasite, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.