Parasite (2019)

De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan, wanneer ze bijzonder gefascineerd raken door de rijke familie Park. Het gezin ziet mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren en probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie. Ze hebben daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

details

6GTIMDb 8.610 132 minuten

recensies Parasite

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Parasite online

Picl Pathe Thuis
Parasite poster van Parasite cast & crew

kijkwijzer Parasite

6GT

IMDb Parasite

IMDb 8.610

cast & crew Parasite

regisseur

Bong Joon Ho

acteurs

Kang-ho Song, Sun-kyun Lee, So-dam Park, Yeo-jeong Jo en Woo-sik Choi

distributeur

September Film Distribution

details Parasite

in première op

28-11-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

132 minuten

Parasite draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Parasite.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Parasite. Hier zie je waar en wanneer Parasite in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Parasite uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Parasite wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Parasite draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Parasite wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Parasite draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Parasite staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Parasite wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Parasite!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Parasite, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Parasite kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Parasite verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Parasite. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Parasite wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Parasite en de regisseur van de film Parasite worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.