One Day in the Life of Andrei Arsenevich (2000)

De Franse filmmaker Chris Marker brengt een persoonlijke en liefdevolle hommage aan zijn vriend en collega, Andrej Tarkovski. Via filmfragmenten en dagboeken ontdekt Marker allerlei overeenkomsten tussen Tarkovksi's leven en films en werpt zo een originele blik op de schuchtere regisseur. Vertoning in het programma rond Andrej Tarkovksi.

details

IMDb 7.910 55 minuten
One Day in the Life of Andrei Arsenevich poster van One Day in the Life of Andrei Arsenevich cast & crew

IMDb One Day in the Life of Andrei Arsenevich

IMDb 7.910

cast & crew One Day in the Life of Andrei Arsenevich

regisseur

Chris Marker

acteurs

Andrei Tarkovsky, Marina Vlady, Eva Mattes, Alexandra Stewart, Margarita Terekhova, Michal Leszczylowski, Valérie Mairesse, Chris Marker, Sven Nykvist en Larisa Tarkovskaya

details One Day in the Life of Andrei Arsenevich

jaar

2000

speelduur

55 minuten

Deze week zijn er voor One Day in the Life of Andrei Arsenevich geen voorstellingen in Amsterdam

One Day in the Life of Andrei Arsenevich draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film One Day in the Life of Andrei Arsenevich.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film One Day in the Life of Andrei Arsenevich. Hier zie je waar en wanneer One Day in the Life of Andrei Arsenevich in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film One Day in the Life of Andrei Arsenevich uit 2000 getoond. Ook zie je in welke bioscopen One Day in the Life of Andrei Arsenevich wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film One Day in the Life of Andrei Arsenevich draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film One Day in the Life of Andrei Arsenevich wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film One Day in the Life of Andrei Arsenevich draait in deze bioscopen:

De recensies van de film One Day in the Life of Andrei Arsenevich staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film One Day in the Life of Andrei Arsenevich wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film One Day in the Life of Andrei Arsenevich!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film One Day in the Life of Andrei Arsenevich, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film One Day in the Life of Andrei Arsenevich kopen/reserveren.

De filmtijden van de film One Day in the Life of Andrei Arsenevich verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film One Day in the Life of Andrei Arsenevich. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film One Day in the Life of Andrei Arsenevich wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film One Day in the Life of Andrei Arsenevich en de regisseur van de film One Day in the Life of Andrei Arsenevich worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.