Lightyear (OV) (2022)

Lightyear (OV) in de bioscoop

Lightyear (OV) is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Lightyear (OV).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Lightyear (OV). Hier zie je waar en wanneer Lightyear (OV) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Lightyear (OV) uit 2022 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Lightyear (OV) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Lightyear (OV) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Lightyear (OV) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Drachten, Tilburg, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Arnhem, Zoetermeer, Delft, Almkerk, Leidschendam, Hengelo, Helmond, Almelo, Zaandam, Zevenaar, Kampen, Veghel, Kerkrade, Best, Hoofddorp, Breda, Sneek, Haarlem, Zwolle, Den Bosch en Nijmegen

De film Lightyear (OV) draait in deze bioscopen: Biobest Theater, Cinerama, CineSneek, De Bios Drachten, Filmhallen, Industry Bioscoop, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Groningen, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Leidschendam, Kinepolis Zoetermeer, Lab-1, Movie Unlimited Almelo, Movie Unlimited Hengelo, Movie Unlimited Kampen, Movie Unlimited Zevenaar, Pathé Amsterdam Noord, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé Buitenhof, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Delft, Pathé Eindhoven, Pathé Euroscoop Tilburg, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Helmond, Pathé Scheveningen, Pathé Schouwburgplein, Pathé Spuimarkt, Pathé Tilburg, Pathé Tuschinski, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Zaandam, Pathé Zwolle, Service Bioscoop Hollywoud, Vue Eindhoven, Vue Kerkrade en Vue Nijmegen Walstraat

De recensies van de film Lightyear (OV) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Lightyear (OV) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Lightyear (OV)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Lightyear (OV), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Lightyear (OV) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Lightyear (OV) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Lightyear (OV). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Lightyear (OV) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Lightyear (OV) en de regisseur van de film Lightyear (OV) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.