Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

John Wick 2 (2016)

De legendarische sluipmoordenaar John Wick moet zijn pensioen uitstellen wanneer een oud-collega de macht over een schimmige Italiaanse organisatie probeert te grijpen. Gebonden door een bloed-eed om hem te helpen reist John af naar Rome. Daar komt hij tegenover de beste moordenaars ter wereld te staan.

details

6GTIMDb 7.510 122 minuten

kijk John Wick 2 online

Pathe Thuis
John Wick 2 poster van John Wick 2 cast & crew

kijkwijzer John Wick 2

6GT

IMDb John Wick 2

IMDb 7.510

cast & crew John Wick 2

regisseur

Chad Stahelski

acteurs

Keanu Reeves, Bridget Moynahan en Ruby Rose

distributeur

Independent Films

details John Wick 2

in première op

09-02-2017

genres

actie, crime en thriller

jaar

2016

speelduur

122 minuten

John Wick 2 draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film John Wick 2.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film John Wick 2. Hier zie je waar en wanneer John Wick 2 in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film John Wick 2 uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen John Wick 2 wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film John Wick 2 draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film John Wick 2 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film John Wick 2 draait in deze bioscopen:

De recensies van de film John Wick 2 staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film John Wick 2 wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film John Wick 2!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film John Wick 2, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film John Wick 2 kopen/reserveren.

De filmtijden van de film John Wick 2 verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film John Wick 2. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film John Wick 2 wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film John Wick 2 en de regisseur van de film John Wick 2 worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.