Hallo Wereld! (2019)

Trailer van Hallo Wereld!https://img.youtube.com/vi/FjjrA8Pfb5Q/0.jpg2021-09-20T15:09:18+02:00Trailer van Hallo Wereld!

Minstens tien verschillende diersoorten worden geboren, leven en overleven langs de rivier. De ransuil vliegt op en leeft z’n tweede leven ‘s nachts! De watervogel maakt zich onzichtbaar, doet de zeewierdans en vangt zo een vis. De ijsvogel zoekt naar een plekje in de zon. Ontdek wie de oeverbouwer is en maak kennis met een gigantische snoek, die op zoek gaat naar groot avontuur. En dan zijn er nog de moerasschildpad, de bosvleermuis en de vuursalamander.

details Hallo Wereld!

1IMDb 7.01029 62 minuten

recensies Hallo Wereld!

NRC
Hallo Wereld! poster van Hallo Wereld! cast & crew

kijkwijzer Hallo Wereld!

1

IMDb Hallo Wereld!

IMDb 7.01029

cast & crew Hallo Wereld!

regisseurs

Anne-Lise Koehler en Éric Serre

stemmen

Kristel Verbeke, Chris Schep, Helle van der Heyden, Daphne Wellens, Ini Massez, Sasha Rosen, Maarten Bosmans, Laurenz Hoolerbeke, Lotte Declerck, Remi Desmet en Brent Pannier

distributeur

In the Air

details Hallo Wereld!

in première op

10-06-2021

genres

animatie en familiefilm

jaar

2019

speelduur

62 minuten

Deze week zijn er voor Hallo Wereld! geen voorstellingen in Groningen

Dit is de bioscoopagenda van de film Hallo Wereld!.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Hallo Wereld!. Hier zie je waar en wanneer Hallo Wereld! in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Hallo Wereld! uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Hallo Wereld! wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Hallo Wereld! draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Hallo Wereld! wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam en Amersfoort

De film Hallo Wereld! draait in deze bioscopen: De Lieve Vrouw en EYE

De recensies van de film Hallo Wereld! staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Hallo Wereld! wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Hallo Wereld!!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Hallo Wereld!, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Hallo Wereld! kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Hallo Wereld! verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Hallo Wereld!. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Hallo Wereld! wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Hallo Wereld! en de regisseur van de film Hallo Wereld! worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.