Concerto: A Beethoven Journey (2015)

Trailer van Concerto: A Beethoven Journeyhttps://img.youtube.com/vi/Eh48uGi4NMo/0.jpg2021-09-19T01:25:22+02:00Trailer van Concerto: A Beethoven Journey

De afgelopen vier jaar wijdde de Noorse pianist Leif Ove Andsnes zich volledig aan Beethoven, die hij als de grootste componist aller tijden beschouwt. Door zich te concentreren op één componist kan hij dieper graven, met als einddoel het beter begrijpen van diens muziek. In die vier jaar nam Andsnes met het Mahler Chamber Orchestra de vijf pianoconcerten op, hij dirigeert vanaf de piano, waarna een wereldtournee volgde.

details Concerto: A Beethoven Journey

IMDb 7.71037 93 minuten
Concerto: A Beethoven Journey poster van Concerto: A Beethoven Journey cast & crew

IMDb Concerto: A Beethoven Journey

IMDb 7.71037

cast & crew Concerto: A Beethoven Journey

regisseur

Phil Grabsky

acteurs

Leif Ove Andsnes en Stephan Grothgar

details Concerto: A Beethoven Journey

jaar

2015

speelduur

93 minuten

Deze week zijn er voor Concerto: A Beethoven Journey geen voorstellingen in Zevenaar

Concerto: A Beethoven Journey draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Concerto: A Beethoven Journey.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Concerto: A Beethoven Journey. Hier zie je waar en wanneer Concerto: A Beethoven Journey in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Concerto: A Beethoven Journey uit 2015 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Concerto: A Beethoven Journey wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Concerto: A Beethoven Journey draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Concerto: A Beethoven Journey wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Concerto: A Beethoven Journey draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Concerto: A Beethoven Journey staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Concerto: A Beethoven Journey wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Concerto: A Beethoven Journey!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Concerto: A Beethoven Journey, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Concerto: A Beethoven Journey kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Concerto: A Beethoven Journey verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Concerto: A Beethoven Journey. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Concerto: A Beethoven Journey wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Concerto: A Beethoven Journey en de regisseur van de film Concerto: A Beethoven Journey worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.