Color Out of Space (2019)

Het rustige leven van Nathan Gardner en zijn gezin wordt bruut verstoord als er een meteoriet voor hun boerderij neerstort. Een gemuteerd buitenaards wezen neemt langzamerhand hun landgoed over en infecteert alles en iedereen die het tegenkomt, totdat Nathan het heft in eigen handen neemt.

details

6GATIMDb 6.210 110 minuten

recensies Color Out of Space

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Color Out of Space online

Pathe Thuis
Color Out of Space poster van Color Out of Space cast & crew

kijkwijzer Color Out of Space

6GAT

IMDb Color Out of Space

IMDb 6.210

cast & crew Color Out of Space

regisseur

Richard Stanley

acteurs

Joely Richardson, Nicolas Cage en Madeleine Arthur

distributeur

Splendid Film

details Color Out of Space

in première op

01-06-2020

genre

horror

jaar

2019

speelduur

110 minuten

Deze week zijn er voor Color Out of Space geen voorstellingen in Den Haag

Color Out of Space draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Color Out of Space.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Color Out of Space. Hier zie je waar en wanneer Color Out of Space in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Color Out of Space uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Color Out of Space wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Color Out of Space draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Color Out of Space wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Color Out of Space draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Color Out of Space staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Color Out of Space wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Color Out of Space!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Color Out of Space, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Color Out of Space kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Color Out of Space verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Color Out of Space. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Color Out of Space wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Color Out of Space en de regisseur van de film Color Out of Space worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.