Blackpink The Movie

De meidenband Blackpink viert de vijfde verjaardag van hun debuut.

details Blackpink The Movie

100 minuten
Blackpink The Movie poster van Blackpink The Movie cast & crew

details Blackpink The Movie

speelduur

100 minuten

Deze week zijn er voor Blackpink The Movie geen voorstellingen in Hoofddorp

Blackpink The Movie draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Blackpink The Movie.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Blackpink The Movie. Hier zie je waar en wanneer Blackpink The Movie in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Blackpink The Movie uit getoond. Ook zie je in welke bioscopen Blackpink The Movie wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Blackpink The Movie draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Blackpink The Movie wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Blackpink The Movie draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Blackpink The Movie staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Blackpink The Movie wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Blackpink The Movie!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Blackpink The Movie, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Blackpink The Movie kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Blackpink The Movie verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Blackpink The Movie. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Blackpink The Movie wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Blackpink The Movie en de regisseur van de film Blackpink The Movie worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.