Black Widow (2020)

Trailer van Black Widowhttps://img.youtube.com/vi/cpTNFL1iQjA/0.jpg2021-09-19T03:14:11+02:00Trailer van Black Widow

Het verleden van Natasha Romanoff (aka Black Widow) haalt haar in. Achtervolgd door een kracht die voor niets zal stoppen om haar neer te halen, moet Natasha haar verleden als spion onder ogen zien. Ze krijgt hierbij opnieuw te maken met relaties die, lang voordat ze een Avenger werd, werden verbroken.

details Black Widow

4AGIMDb 6.810215621 133 minuten

recensies Black Widow

De Volkskrant

kijk Black Widow online

Pathe Thuis
Black Widow poster van Black Widow cast & crew

kijkwijzer Black Widow

4AG

IMDb Black Widow

IMDb 6.810215621

cast & crew Black Widow

regisseur

Cate Shortland

acteurs

Scarlett Johansson, Florence Pugh, Robert Downey Jr. en Rachel Weisz

distributeur

The Walt Disney Company Benelux

details Black Widow

in première op

07-07-2021

genres

actie en avontuur

jaar

2020

speelduur

133 minuten

Deze week zijn er voor Black Widow geen voorstellingen in Delft

Dit is de bioscoopagenda van de film Black Widow.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Black Widow. Hier zie je waar en wanneer Black Widow in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Black Widow uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Black Widow wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Black Widow draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Black Widow wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Utrecht, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam

De film Black Widow draait in deze bioscopen: Kinepolis Jaarbeurs, Pathé Arena, Pathé de Kuip en Pathé Spuimarkt

De recensies van de film Black Widow staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Black Widow wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Black Widow!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Black Widow, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Black Widow kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Black Widow verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Black Widow. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Black Widow wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Black Widow en de regisseur van de film Black Widow worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.