Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Anna's War (2018)

De zesjarige Anna ziet vanuit haar schuilplaats in een door de nazi’s overgenomen gebouw de oorlog aan zich voorbij trekken.

details

IMDb 6.910 75 minuten

recensies Anna's War

De Filmkrant
Anna's War poster van Anna's War cast & crew

IMDb Anna's War

IMDb 6.910

cast & crew Anna's War

regisseur

Aleksey Fedorchenko

acteurs

Sergey Fedorov, Marta Kozlova en Ilya Belov

details Anna's War

genres

drama en oorlog

jaar

2018

speelduur

75 minuten

Anna's War draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Anna's War.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Anna's War. Hier zie je waar en wanneer Anna's War in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Anna's War uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Anna's War wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Anna's War draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Anna's War wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Anna's War draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Anna's War staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Anna's War wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Anna's War!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Anna's War, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Anna's War kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Anna's War verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Anna's War. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Anna's War wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Anna's War en de regisseur van de film Anna's War worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.