Angry Birds 2 (NL) (2019)

Als een nieuw gevaar zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten de vogels en de biggen om samen te werken. Ze sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden.

recensies Angry Birds 2 (NL)

De Volkskrant
Angry Birds 2 (NL) poster van Angry Birds 2 (NL)

beoordelingen Angry Birds 2 (NL)

2GA

IMDb 6.510

cast & crew Angry Birds 2 (NL)

regisseur

Thurop Van Orman

stemmen

Eddy Zoëy, Enzo Knol, Murth Mossel, Frank Lammers, Do, Ruben Nicolai, Olcay Gulsen, Levi van Kempen, Pip Pellens, Diederik Jekel, Soundos El Ahmadi, André Dongelmans, Rico Verhoeven, Bibi, Marieke Elsinga, Janice, Maryam Hassouni, Mattie Valk, John van den Heuvel en Irma Knol

scenario

producent

John Cohen

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Angry Birds 2 (NL)

in première op

21-08-2019

genres

animatie, avontuur en komedie

jaar

2019

taal

Nederlandse versie

speelduur

97 minuten

Deze week zijn er voor Angry Birds 2 (NL) geen voorstellingen in Panningen

Dit is de biosagenda van de film Angry Birds 2 (NL).

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Angry Birds 2 (NL) getoond.

De je film Angry Birds 2 (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Breda, Groningen, Utrecht, Nijmegen, Emmen, Zwolle, Hoogezand-Sappemeer, Kerkrade, Leeuwarden, Enschede, Zoetermeer, Schagen, Eindhoven, Den Helder, Purmerend, Amersfoort, Hoorn, Alkmaar, Tilburg, Heerhugowaard, Den Bosch, Hilversum, Delft en Arnhem

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Angry Birds 2 (NL) draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Angry Birds 2 (NL) staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Angry Birds 2 (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Angry Birds 2 (NL), klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Angry Birds 2 (NL) verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Angry Birds 2 (NL)

De film Angry Birds 2 (NL) in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Breda, Groningen, Utrecht, Nijmegen, Emmen, Zwolle, Hoogezand-Sappemeer, Kerkrade, Leeuwarden, Enschede, Zoetermeer, Schagen, Eindhoven, Den Helder, Purmerend, Amersfoort, Hoorn, Alkmaar, Tilburg, Heerhugowaard, Den Bosch, Hilversum, Delft en Arnhem.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Angry Birds 2 (NL), klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.