Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

An Unexpected Love (2018)

Marcos (53), professor in de literatuur en Ana (50), psychologe, zijn al meer dan vijfentwintig jaar gelukkig getrouwd. Ze wonen in Buenos Aires en leiden een rustig en aangenaam leven. Ze delen gemeenschappelijke interesses, projecten, vrienden en opvattingen over het leven. Ze zijn een solide en redelijk gelukkig stel. Maar als de negentienjarige Luciano, hun enige zoon, het ouderlijk huis verlaat om te gaan studeren in Madrid openen zich nieuwe perspectieven voor het huwelijk.

details

4IMDb 6.810 136 minuten

recensies An Unexpected Love

De Volkskrant Trouw

kijk An Unexpected Love online

Picl
An Unexpected Love poster van An Unexpected Love cast & crew

kijkwijzer An Unexpected Love

4

IMDb An Unexpected Love

IMDb 6.810

cast & crew An Unexpected Love

regisseur

Juan Vera

acteurs

Ricardo Darin, Mercedes Moran en Claudia Fontan

distributeur

MOOOV Film Distribution

details An Unexpected Love

in première op

17-10-2019

genre

komedie

jaar

2018

speelduur

136 minuten

An Unexpected Love draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film An Unexpected Love.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film An Unexpected Love. Hier zie je waar en wanneer An Unexpected Love in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film An Unexpected Love uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen An Unexpected Love wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film An Unexpected Love draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film An Unexpected Love wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film An Unexpected Love draait in deze bioscopen:

De recensies van de film An Unexpected Love staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film An Unexpected Love wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film An Unexpected Love!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film An Unexpected Love, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film An Unexpected Love kopen/reserveren.

De filmtijden van de film An Unexpected Love verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film An Unexpected Love. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film An Unexpected Love wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film An Unexpected Love en de regisseur van de film An Unexpected Love worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.