X-Men: Dark Phoenix (2019)

Tijdens een reddingsmissie in de ruimte wordt Jean Grey geraakt door een mysterieuze buitenaardse kracht, ze overleeft het incident ternauwernood. Terug op aarde maakt deze buitenaardse kracht haar niet alleen oneindig veel sterker, maar ook veel instabieler. Worstelend met deze entiteit in haar komen Jean’s nieuwe krachten tot uiting op een manier die ze niet kan begrijpen, noch controleren.

details

3GTIMDb 5.810 114 minuten

recensies X-Men: Dark Phoenix

De Volkskrant

kijk X-Men: Dark Phoenix online

Pathe Thuis
X-Men: Dark Phoenix poster van X-Men: Dark Phoenix cast & crew

kijkwijzer X-Men: Dark Phoenix

3GT

IMDb X-Men: Dark Phoenix

IMDb 5.810

cast & crew X-Men: Dark Phoenix

regisseur

Simon Kinberg

acteurs

James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp en Jessica Chastain

distributeur

20th Century Fox (via Warner Bros.)

details X-Men: Dark Phoenix

in première op

06-06-2019

genre

actie

jaar

2019

speelduur

114 minuten

X-Men: Dark Phoenix draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film X-Men: Dark Phoenix.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film X-Men: Dark Phoenix. Hier zie je waar en wanneer X-Men: Dark Phoenix in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film X-Men: Dark Phoenix uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen X-Men: Dark Phoenix wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film X-Men: Dark Phoenix draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film X-Men: Dark Phoenix wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film X-Men: Dark Phoenix draait in deze bioscopen:

De recensies van de film X-Men: Dark Phoenix staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film X-Men: Dark Phoenix wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film X-Men: Dark Phoenix!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film X-Men: Dark Phoenix, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film X-Men: Dark Phoenix kopen/reserveren.

De filmtijden van de film X-Men: Dark Phoenix verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film X-Men: Dark Phoenix. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film X-Men: Dark Phoenix wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film X-Men: Dark Phoenix en de regisseur van de film X-Men: Dark Phoenix worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.