Twisters (2024)

Twisters - still

Kate Cooper is een voormalige stormjager die tijdens haar studententijd een traumatische ervaring had met een verwoestende tornado en nu veilig in New York stormpatronen op schermen analyseert. Ze wordt door haar vriend Javi teruggelokt naar de open vlaktes om een baanbrekend nieuw volgsysteem te testen. Daar ontmoet ze Tyler Owens, de charmante en overmoedige sociale-mediasuperster die samen met zijn nogal onbehouwen teamleden jaagt op tornado’s en ervan geniet om zijn avonturen online te posten: hoe gevaarlijker hoe beter. Als het stormseizoen heftiger wordt, ontstaan er onheilspellende, nog nooit eerder waargenomen weersverschijnselen.

De film 'Twisters' is in de bioscoop te zien in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Schiedam, Nijmegen, Groningen, Breda en 74 andere steden. Ga naar tijden & tickets voor de volledige bioscoopagenda van deze film of bekijk eerst de trailer van deze film.

details Twisters

4A
123 minuten

recensies Twisters

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Twisters - poster poster van Twisters

kijkwijzer Twisters

4A

cast & crew Twisters

regisseur

Lee Isaac Chung

acteurs

Daisy Edgar-Jones, Glen Powell, Anthony Ramos, David Corenswet, Brandon Perea, Sasha Lane, Daryl McCormack, Kiernan Shipka en Nik Dodani

details Twisters

in première op

18-07-2024

genre

actie

jaar

2024

speelduur

123 minuten