The Quest for Tonewood (2020)

Trailer van The Quest for Tonewoodhttps://img.youtube.com/vi/mb83PgD2Mz4/0.jpg2021-09-27T01:09:34+02:00Trailer van The Quest for Tonewood

In de bossen van de Balkan zou je esdoorns kunnen vinden die hun gewicht in goud waard zijn. Van dit magische hout zou je een muziekinstrument van onschatbare waarde kunnen maken: een viool zo prestigieus als een originele Stradivarius. Vioolbouwer Gaspar Borchardt heeft deze missie sinds hij als twintiger door Bosnië fietste en toen de meest perfecte boom vond die hij ooit gezien had. Hij kon het hout destijds niet meenemen, maar is vastbesloten het weer te vinden en er een viool van te maken voor de wereldberoemde violiste Janine Jansen.

details The Quest for Tonewood

1IMDb 7.61027 83 minuten

recensies The Quest for Tonewood

De Volkskrant NRC
The Quest for Tonewood poster van The Quest for Tonewood cast & crew

kijkwijzer The Quest for Tonewood

1

IMDb The Quest for Tonewood

IMDb 7.61027

cast & crew The Quest for Tonewood

regisseur

Hans Lukas Hansen

acteur

Janine Jansen

producent

Norsk Fjernsyn

distributeur

Cinema Delicatessen

details The Quest for Tonewood

in première op

16-09-2021

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

83 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film The Quest for Tonewood.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Quest for Tonewood. Hier zie je waar en wanneer The Quest for Tonewood in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Quest for Tonewood uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Quest for Tonewood wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Quest for Tonewood draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Quest for Tonewood wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Tilburg, Arnhem, Rotterdam, Eindhoven, Deventer, Nijmegen, Apeldoorn, Hoorn, Bussum, Utrecht, Breda, Gouda, Zutphen, Alkmaar, Zwolle en Zevenaar

De film The Quest for Tonewood draait in deze bioscopen: Chassé Cinema, Cinecenter, Cinecitta, Cinema Oostereiland, EYE, Filmhallen, Filmhuis Alkmaar, Filmhuis Bussum, Filmhuis De Keizer, Filmhuis Gouda, Filmhuis Zevenaar, Focus Filmtheater Arnhem, Fraterhuis, Gigant, Hoogt on Tour, LantarenVenster, Louis Hartlooper Complex, LUX, Luxor Theater en Natlab

De recensies van de film The Quest for Tonewood staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Quest for Tonewood wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Quest for Tonewood!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Quest for Tonewood, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Quest for Tonewood kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Quest for Tonewood verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Quest for Tonewood. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Quest for Tonewood wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Quest for Tonewood en de regisseur van de film The Quest for Tonewood worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.