The Old Man and the Gun (2018)

De charmante Forrest Tucker is al ruim op pensioengerechtigde leeftijd, maar nog steeds één van de meest succesvolle bankovervallers van de twintigste eeuw. Wanneer hij ook nog de vrouw van zijn dromen ontmoet lijkt zijn leven compleet. Maar wanneer de jonge detective John Hunt een klopjacht organiseert op Forrest en zijn handlangers, ontstaat er al snel een kat en muis spel waarbij zelfs Hunt de charmes van Forrest niet kan weerstaan.

recensies The Old Man and the Gun

De Filmkrant De Volkskrant
The Old Man and the Gun poster van The Old Man and the Gun

beoordelingen The Old Man and the Gun

3GT

IMDb 6.810

cast & crew The Old Man and the Gun

regisseur

David Lowery

acteurs

Robert Redford, Casey Affleck, Danny Glover, Tika Sumpter, Tom Waits, Sissy Spacek en Elisabeth Moss

scenario

en

distributeur

The Searchers

details The Old Man and the Gun

in première op

08-11-2018

genres

misdaad en komedie

jaar

2018

speelduur

93 minuten

Dit is de biosagenda van de film The Old Man and the Gun.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film The Old Man and the Gun getoond.

De je film The Old Man and the Gun wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Tilburg, Zwolle, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Delft, Breda en Leeuwarden

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film The Old Man and the Gun draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film The Old Man and the Gun staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film The Old Man and the Gun!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Old Man and the Gun, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film The Old Man and the Gun verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film The Old Man and the Gun

De film The Old Man and the Gun in de volgende steden in de bioscoop te zien: Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Tilburg, Zwolle, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Delft, Breda en Leeuwarden.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Old Man and the Gun, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.