Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

The Boat (2018)

Een visser vaart uit voor zijn dagelijkse routine en komt plotseling in een mistbank terecht en ramt een zeilboot. Hij stapt aan boord om op onderzoek uit te gaan en bemerkt dat het schip verlaten is. Dan sluit hij zichzelf per ongeluk op in de romp van het schip en volgen wij zijn spannende strijd om te overleven. Niet alleen moet hij omgaan met barre weersomstandigheden maar ook bijvoorbeeld met het gevaar overvaren te worden door een tanker. Het stuurloze schip vaart intussen door op autopiloot en de wanhoop en twijfel slaan toe.

details

3AIMDb 5.510 89 minuten

kijk The Boat online

Pathe Thuis
The Boat poster van The Boat cast & crew

kijkwijzer The Boat

3A

IMDb The Boat

IMDb 5.510

cast & crew The Boat

regisseur

Winston Azzopardi

acteur

Joe Azzopardi

distributeur

Dutch FilmWorks

details The Boat

in première op

06-06-2019

genre

thriller

jaar

2018

speelduur

89 minuten

The Boat draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Boat.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Boat. Hier zie je waar en wanneer The Boat in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Boat uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Boat wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Boat draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Boat wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Boat draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Boat staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Boat wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Boat!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Boat, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Boat kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Boat verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Boat. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Boat wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Boat en de regisseur van de film The Boat worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.