Shadow in the Cloud (2020)

verwacht op 12 augustus 2021

Badass-chick Maude bluft zich tijdens een geheime missie een bommenwerper in tijdens de Tweede Wereldoorlog. Als enige vrouw moet ze zich niet alleen verweren tegen de achterdochtige en seksistische bemanning, maar ook tegen een mysterieuze vijand. Is het de Japanse vloot of een duister wezen? En wat wordt er vervoerd in het ruim? Het duurt niet lang voor de hel losbreekt en Maude alles moet doen om te overleven.

details

6GTIMDb 4.810 83 minuten
Shadow in the Cloud poster van Shadow in the Cloud cast & crew

kijkwijzer Shadow in the Cloud

6GT

IMDb Shadow in the Cloud

IMDb 4.810

cast & crew Shadow in the Cloud

regisseur

Roseanne Liang

acteurs

Chloë Grace Moretz, Nick Robinson en Taylor John Smith

distributeur

Splendid Film

details Shadow in the Cloud

in première op

12-08-2021

genres

actie, horror en oorlog

jaar

2020

speelduur

83 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Shadow in the Cloud.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Shadow in the Cloud. Hier zie je waar en wanneer Shadow in the Cloud in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Shadow in the Cloud uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Shadow in the Cloud wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Shadow in the Cloud draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Shadow in the Cloud wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Shadow in the Cloud draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Shadow in the Cloud staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Shadow in the Cloud wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Shadow in the Cloud!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Shadow in the Cloud, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Shadow in the Cloud kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Shadow in the Cloud verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Shadow in the Cloud. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Shadow in the Cloud wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Shadow in the Cloud en de regisseur van de film Shadow in the Cloud worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.