Petite Maman (2021)

Trailer van Petite Mamanhttps://img.youtube.com/vi/IKyM_qxFqjI/0.jpg2021-09-27T02:11:04+02:00Trailer van Petite Maman

Na het overlijden van haar oma verkent de achtjarige Nelly het huis en de omgeving waar haar moeder opgroeide. In het bos ontmoet ze een ander jong meisje. Langzamerhand wordt duidelijk dat ze het meisje kent, maar wie is ze? Nelly ontdekt dat haar moeder ook jong is geweest en dat helpt haar te begrijpen wie haar moeder is.

details Petite Maman

1IMDb 7.110693 72 minuten

recensies Petite Maman

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Petite Maman poster van Petite Maman cast & crew

kijkwijzer Petite Maman

1

IMDb Petite Maman

IMDb 7.110693

cast & crew Petite Maman

regisseur

Céline Sciamma

acteurs

Joséphine Sanz, Gabrielle Sanz, Nina Meurisse en Stéphane Varupenne

distributeur

Cinéart Nederland

details Petite Maman

in première op

16-09-2021

genre

drama

jaar

2021

speelduur

72 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Petite Maman.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Petite Maman. Hier zie je waar en wanneer Petite Maman in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Petite Maman uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Petite Maman wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Petite Maman draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Petite Maman wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Arnhem, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Apeldoorn, Maastricht, Deventer, Groningen, Den Haag, Alkmaar, Amersfoort, Haarlem, Hilversum, Gouda, Dordrecht, Breda, Enschede, Leeuwarden, Zaandam, Voorschoten, Bussum, Zwolle, Zutphen, Alphen a/d Rijn en Amstelveen

De film Petite Maman draait in deze bioscopen: Chassé Cinema, Cinecitta, Cinema Amstelveen, Concordia, De Fabriek, De Lieve Vrouw, EYE, Filmhallen, Filmhuis Alkmaar, Filmhuis Bussum, Filmhuis De Keizer, Filmhuis Den Haag, Filmhuis Gouda, Filmschuur, Filmtheater Hilversum, Filmtheater Voorschoten, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Fraterhuis, Gigant, Het Ketelhuis, KINO, LantarenVenster, Louis Hartlooper Complex, Lumière, LUX, Luxor Theater, Natlab, Parkvilla Filmhuis, Rialto, Slieker Film en The Movies

De recensies van de film Petite Maman staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Petite Maman wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Petite Maman!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Petite Maman, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Petite Maman kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Petite Maman verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Petite Maman. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Petite Maman wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Petite Maman en de regisseur van de film Petite Maman worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.