Petite Maman (2021)

Dit is de bioscoopagenda van de film Petite Maman.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Petite Maman. Hier zie je waar en wanneer Petite Maman in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Petite Maman uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Petite Maman wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Petite Maman draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Petite Maman wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Petite Maman draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Petite Maman staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Petite Maman wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Petite Maman!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Petite Maman, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Petite Maman kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Petite Maman verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Petite Maman. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Petite Maman wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Petite Maman en de regisseur van de film Petite Maman worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.