Persona non Grata (2021)

verwacht op 18 november 2021

Laura heeft onlangs een succesvolle debuutroman gepubliceerd over haar jeugd op het Deense platteland die vooral getekend werd door pesterijen door haar klasgenootje Cathrine. Voor het eerst in jaren gaat ze weer naar de familieboerderij om de bruiloft van haar broer te gaan vieren. Pas daar wordt duidelijk dat hij gaat trouwen met Cathrine. Ze merkt ook dat Cathrine zich al behoorlijk heeft ingewerkt bij haar familie wat ze moeilijk kan verkroppen.

details

1TIMDb 6.610 91 minuten
Persona non Grata poster van Persona non Grata cast & crew

kijkwijzer Persona non Grata

1T

IMDb Persona non Grata

IMDb 6.610

cast & crew Persona non Grata

regisseur

Lisa Jespersen

acteurs

Jens Jørn Spottag, Rosalinde Mynster, Adam Ild Rohweder, Bodil Jørgensen en Anne Sofie Wanstrup

distributeur

Arti Film

details Persona non Grata

in première op

18-11-2021

genres

drama, komedie en romantiek

jaar

2021

speelduur

91 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Persona non Grata.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Persona non Grata. Hier zie je waar en wanneer Persona non Grata in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Persona non Grata uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Persona non Grata wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Persona non Grata draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Persona non Grata wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Persona non Grata draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Persona non Grata staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Persona non Grata wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Persona non Grata!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Persona non Grata, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Persona non Grata kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Persona non Grata verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Persona non Grata. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Persona non Grata wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Persona non Grata en de regisseur van de film Persona non Grata worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.