La cérémonie (1995)

De huishoudster van een rijke Franse kunsthandelaar en zijn gezin in Bretagne wil een duister geheim uit het verleden verborgen houden. Ze sluit vriendschap met een opstandige postbeambte die ook haar verborgen kanten heeft. Jeanne stookt Sophie op om in opstand te komen tegen haar werkgevers, waarna de spanning oploopt.

La cérémonie poster van La cérémonie

beoordelingen La cérémonie

IMDb 7.610

cast & crew La cérémonie

regisseur

Claude Chabrol

acteurs

Isabelle Huppert, Sandrine Bonnaire, Jean-Pierre Cassel, Jacqueline Bisset, Virginie Ledoyen, Valentin Merlet, Julien Rochefort, Dominique Frot, Jean-François Perrier, Ludovic Brillant, Claire Chiron, Claire-Marie Dentraygues, Jean-Pierre Descheix, Penny Fairclough, Alain Françoise, David Gabison, Pierre Gondard, Claire Ifrane, Philippe Languille, Philippe Le Coq, Joëlle Legua, Christophe Lemoine, Christine Melcer, Sarah Maze-Lauray, Mélanie Maudire, Serge Rousseau, Yves Verhoeven, Stéphane Audran, Michel Piccoli en Samuel Ramey

details La cérémonie

jaar

1995

speelduur

112 minuten

Dit is de biosagenda van de film La cérémonie.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film La cérémonie getoond.

De je film La cérémonie wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Nijmegen en Hilversum

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film La cérémonie draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film La cérémonie staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film La cérémonie!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La cérémonie, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film La cérémonie verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film La cérémonie

De film La cérémonie in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Nijmegen en Hilversum.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La cérémonie, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.