Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Jasperina: Op eenzame hoogte (2019)

Portret van Jasperina de Jong op basis van archiefbeelden, foto’s en gesprekken met de cabaretière.

details

1IMDb 6.510 86 minuten

recensies Jasperina: Op eenzame hoogte

De Volkskrant Trouw NRC
Jasperina: Op eenzame hoogte poster van Jasperina: Op eenzame hoogte cast & crew

kijkwijzer Jasperina: Op eenzame hoogte

1

IMDb Jasperina: Op eenzame hoogte

IMDb 6.510

cast & crew Jasperina: Op eenzame hoogte

regisseur

Simone de Vries

acteur

Jasperina de Jong

distributeur

Windmill Film

details Jasperina: Op eenzame hoogte

in première op

07-11-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

86 minuten

Jasperina: Op eenzame hoogte draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Jasperina: Op eenzame hoogte.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Jasperina: Op eenzame hoogte. Hier zie je waar en wanneer Jasperina: Op eenzame hoogte in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Jasperina: Op eenzame hoogte uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Jasperina: Op eenzame hoogte wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Jasperina: Op eenzame hoogte draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Jasperina: Op eenzame hoogte wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Jasperina: Op eenzame hoogte draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Jasperina: Op eenzame hoogte staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Jasperina: Op eenzame hoogte wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Jasperina: Op eenzame hoogte!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Jasperina: Op eenzame hoogte, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Jasperina: Op eenzame hoogte kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Jasperina: Op eenzame hoogte verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Jasperina: Op eenzame hoogte. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Jasperina: Op eenzame hoogte wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Jasperina: Op eenzame hoogte en de regisseur van de film Jasperina: Op eenzame hoogte worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.