Ice Age (2002)

Twintigduizend jaar geleden strekten gletsjers zich uit over de aarde en overal vluchtten de dieren voor de dreigende ijstijd. In deze periode van gevaar loopt er een vreemde horde dieren rond: de vlotte luiaard Sid, de knorrige mammoet Manny, de duivelse sabeltandtijger Diego en de eekhoorn Scrat.

details

IMDb 7.510 81 minuten

kijk Ice Age online

Pathe Thuis Pathe Thuis
Ice Age poster van Ice Age cast & crew

IMDb Ice Age

IMDb 7.510

cast & crew Ice Age

regisseurs

Chris Wedge en Carlos Saldanha

acteurs

Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Goran Visnjic, Jack Black, Cedric the Entertainer, Stephen Root, Diedrich Bader, Alan Tudyk, Lorri Bagley, Jane Krakowski, Peter Ackerman, P.J. Benjamin, Josh Hamilton, Chris Wedge, Denny Dillon, Mitzi McCall, Tara Strong, Darin De Paul en Dann Fink

details Ice Age

jaar

2002

speelduur

81 minuten

Ice Age draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ice Age.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ice Age. Hier zie je waar en wanneer Ice Age in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ice Age uit 2002 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ice Age wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ice Age draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ice Age wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ice Age draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ice Age staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Ice Age wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ice Age!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ice Age, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ice Age kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ice Age verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ice Age. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ice Age wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ice Age en de regisseur van de film Ice Age worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.