Hit Man (2024)

Hit Man in de bioscoop

Hit Man is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Hit Man.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Hit Man. Hier zie je waar en wanneer Hit Man in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Hit Man uit 2024 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Hit Man wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Hit Man draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Hit Man wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Groningen, Maastricht en Den Bosch

De film Hit Man draait in deze bioscopen: Forum Groningen, Lumière, Pathé Amsterdam Noord, Pathé de Munt en Verkadefabriek

De recensies van de film Hit Man staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Hit Man wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Hit Man!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Hit Man, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Hit Man kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Hit Man verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Hit Man. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Hit Man wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Hit Man en de regisseur van de film Hit Man worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.