Effacer l'historique (2020)

Trailer van Effacer l'historiquehttps://img.youtube.com/vi/ISesYAXLk_M/0.jpg2021-09-19T01:23:00+02:00Trailer van Effacer l'historique

In een woonwijk worden drie buren geconfronteerd met de invloed van social media op hun leven. Marie wordt gechanteerd met een sekstape, Bertrands dochter wordt via facebook op school gepest en Uber-chauffeur Christine is van slag omdat haar klanten weigeren om positieve recensies achter te laten. Samen besluiten ze de strijd aan te gaan tegen de internetgiganten.

details Effacer l'historique

3ATIMDb 5.8101431 105 minuten

recensies Effacer l'historique

De Filmkrant De Volkskrant
Effacer l'historique poster van Effacer l'historique cast & crew

kijkwijzer Effacer l'historique

3AT

IMDb Effacer l'historique

IMDb 5.8101431

cast & crew Effacer l'historique

regisseurs

Benoît Delépine en Gustave Kervern

acteurs

Bruno Podalydès, Blanche Gardin en Corinne Masiero

distributeur

September Film Distribution

details Effacer l'historique

in première op

22-07-2021

genres

komedie en drama

jaar

2020

speelduur

105 minuten

Deze week zijn er voor Effacer l'historique geen voorstellingen in Bussum

Effacer l'historique draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Effacer l'historique.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Effacer l'historique. Hier zie je waar en wanneer Effacer l'historique in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Effacer l'historique uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Effacer l'historique wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Effacer l'historique draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Effacer l'historique wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Effacer l'historique draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Effacer l'historique staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Effacer l'historique wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Effacer l'historique!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Effacer l'historique, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Effacer l'historique kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Effacer l'historique verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Effacer l'historique. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Effacer l'historique wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Effacer l'historique en de regisseur van de film Effacer l'historique worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.