De Vuurlinie (2023)

De Vuurlinie - still

Op missie in Afghanistan leidt Marco zijn manschappen op sterke wijze door vuurgevechten. Hij ontvangt daarvoor de hoogste onderscheiding die Nederland kent: de Militaire Willems-Orde. In de jaren erna raakt Marco echter in opspraak. Tegelijk worstelt de militair met trauma’s die hij zelfs met zijn liefde Mirjam niet kan delen en in de media en op straat heeft iedereen een mening over hem. Marco belandt in een emotionele rollercoaster. Wanneer hij zijn gelijk probeert te bewijzen, staat hij misschien wel voor zijn moeilijkste missie ooit.

De film 'De Vuurlinie' is in de bioscoop te zien in Amsterdam, Tilburg, Utrecht, Rotterdam, Breda, Nijmegen, Haarlem, Amersfoort, Drachten, Den Bosch en 78 andere steden. Ga naar tijden & tickets voor de volledige bioscoopagenda van deze film of bekijk eerst de trailer van deze film.

details De Vuurlinie

6GT
IMDb 6.910245
120 minuten

recensies De Vuurlinie

De Volkskrant Trouw
De Vuurlinie - poster poster van De Vuurlinie

kijkwijzer De Vuurlinie

6GT

IMDb De Vuurlinie

IMDb 6.910245

cast & crew De Vuurlinie

regisseur

Roel Reiné

acteurs

Waldemar Torenstra, Sallie Harmsen, Jeroen Spitzenberger, Angela Schijf, Pierre Bokma, Huub Stapel, Tibor Lukács, Zouhair Mtazi, Sanne Langelaar, Mike Weerts, Pepijn Schoneveld, Steef de Bot, Olaf Ait Tami, Tim Olivier Somer, Yamill Jones en Illias Adab

details De Vuurlinie

in première op

14-09-2023

genres

drama en oorlog

jaar

2023

speelduur

120 minuten