De Gruffalo (2009)

Een kleine muis wordt bedreigd door allerlei gevaarlijke dieren in het bos. Die zouden hem maar wat graag oppeuzelen. De muis verzint daarom een gevaarlijk dier, de Gruffalo. Nu worden de dieren bang voor de Gruffalo. Maar wat gebeurt er als de kleine muis de Gruffalo in levenden lijve ontmoet?

details

IMDb 7.510 30 minuten
De Gruffalo poster van De Gruffalo cast & crew

IMDb De Gruffalo

IMDb 7.510

cast & crew De Gruffalo

regisseurs

Max Lang en Jakob Schuh

acteurs

Helena Bonham Carter, James Corden, Tom Wilkinson, John Hurt, Rob Brydon, Robbie Coltrane, Sam Lewis en Phoebe Givron-Taylor

details De Gruffalo

jaar

2009

speelduur

30 minuten

De Gruffalo draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De Gruffalo.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Gruffalo. Hier zie je waar en wanneer De Gruffalo in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Gruffalo uit 2009 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Gruffalo wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Gruffalo draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Gruffalo wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De Gruffalo draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De Gruffalo staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film De Gruffalo wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Gruffalo!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Gruffalo, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Gruffalo kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Gruffalo verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Gruffalo. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Gruffalo wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Gruffalo en de regisseur van de film De Gruffalo worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.