De Boss Baby: Familiezaken (2020)

Trailer van De Boss Baby: Familiezakenhttps://img.youtube.com/vi/8d147zAjyqQ/0.jpg2021-09-19T03:15:17+02:00Trailer van De Boss Baby: Familiezaken

Tim en zijn vrouw Carol wonen in een buitenwijk met hun slimme zevenjarige dochter Tabitha en schattige baby Tina. Tabitha is enorm dol op haar oom Ted. Zij wil net als hij worden, maar Tim maakt zich zorgen dat ze te hard werkt en daardoor een normale jeugd misloopt. Als baby Tina onthult dat ze een geheim-agent is die bezig is om de duistere geheimen achter Tabitha's school te onthullen, zal het de Templeton broers op weer dichter bij elkaar brengen.

De Boss Baby: Familiezaken is het vervolg op The Boss Baby.

details De Boss Baby: Familiezaken

2GAIMDb 5.91010848 108 minuten

recensies De Boss Baby: Familiezaken

De Volkskrant
De Boss Baby: Familiezaken poster van De Boss Baby: Familiezaken cast & crew

kijkwijzer De Boss Baby: Familiezaken

2GA

IMDb De Boss Baby: Familiezaken

IMDb 5.91010848

cast & crew De Boss Baby: Familiezaken

regisseur

Tom McGrath

stemmen

Buddy Vedder, Guido Weijers, Elise Schaap, Anna Drijver, Hajo Bruins, Matheu Hinzen, Bibi en Imaani Oosterhuis

producent

Jeff Hermann

distributeur

Universal Pictures International

details De Boss Baby: Familiezaken

in première op

21-07-2021

genres

animatie, komedie en familiefilm

jaar

2020

speelduur

108 minuten

Kinepolis Hoofddorp

Kinepolis Hoofddorp 2D

vandaag zo
13:00
morgen ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo
12:45
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...

Dit is de bioscoopagenda van de film De Boss Baby: Familiezaken.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Boss Baby: Familiezaken. Hier zie je waar en wanneer De Boss Baby: Familiezaken in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Boss Baby: Familiezaken uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Boss Baby: Familiezaken wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Boss Baby: Familiezaken draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Boss Baby: Familiezaken wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Harderwijk, Amersfoort, Zoetermeer, Haarlem, Hoogeveen, Ede, Schiedam, Leidschendam, Delft, Uden, Houten, Veldhoven, Tilburg, Hardenberg, Alkmaar, Alblasserdam, Apeldoorn, Emmen, Hoofddorp, Almkerk, Spijkenisse, Amstelveen, Emmeloord, Roosendaal, Bergen op Zoom, Vlaardingen, Etten-Leur, Utrecht, Enschede, Huizen, Breda, Almere, Hengelo, Arnhem, Doetinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Wijchen, Purmerend, Malden, Deventer, Kerkrade, Winterswijk, Leeuwarden, Eindhoven, Beuningen, Hoogezand, Dordrecht, Stadskanaal, Voorschoten en Meppel

De film De Boss Baby: Familiezaken draait in deze bioscopen: Bios Hardenberg, Bioscoop van Heemstrabaan, Cine Twins, Cine-Service, Cineast, CineLounge, Cinema Amstelveen, Cinema Gold, Cinema Kiek in de Pot, Cinema Roma, Cinerama, City Roosendaal, Filmtheater Voorschoten, Kinepolis Almere, Kinepolis Breda, Kinepolis Dordrecht, Kinepolis Emmen, Kinepolis Enschede, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Huizen, Kinepolis Leidschendam, Kinepolis Spijkenisse, Kinepolis Zoetermeer, Kok CinemaXX, Landvast, Luxor Theater, Movie Unlimited Hengelo, Movieskoop Emmeloord, Pathé Amersfoort, Pathé Amsterdam Noord, Pathé Arena, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Delft, Pathé Ede, Pathé Euroscoop Schiedam, Pathé Euroscoop Tilburg, Pathé Haarlem, Pathé Scheveningen, Pathé Schouwburgplein, Pathé Spuimarkt, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Service Bioscoop Hollywoud, Service Bioscoop Smoky, Service Theater Skopein, Take Ten, Tivoli en Cinema Leeuwarden, Vue Alkmaar, Vue Amersfoort, Vue Apeldoorn, Vue Arnhem, Vue Deventer, Vue Doetinchem, Vue Eindhoven, Vue Heerhugowaard, Vue Hilversum, Vue Hoogeveen, Vue Hoogezand, Vue Kerkrade, Vue Purmerend en Vue Vlaardingen

De recensies van de film De Boss Baby: Familiezaken staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film De Boss Baby: Familiezaken wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Boss Baby: Familiezaken!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Boss Baby: Familiezaken, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Boss Baby: Familiezaken kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Boss Baby: Familiezaken verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Boss Baby: Familiezaken. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Boss Baby: Familiezaken wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Boss Baby: Familiezaken en de regisseur van de film De Boss Baby: Familiezaken worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.