Calamity (2020)

Trailer van Calamityhttps://img.youtube.com/vi/5wu5fr8jRag/0.jpg2021-09-20T01:08:37+02:00Trailer van Calamity

De twaalfjarige Martha Jane trekt met haar familie en vele anderen naar het Westen van Amerika op zoek naar een beter leven. Als haar vader gewond raakt, moet ze voor haar zusjes zorgen en de huifkar leren besturen. Ondanks dat ze wordt tegengewerkt omdat ze een meisje is, laat de stoere Martha zich niet kennen. Tot ze ten onrechte van diefstal wordt beschuldigd.

details Calamity

2AGIMDb 7.510274 85 minuten

recensies Calamity

De Volkskrant NRC

kijk Calamity online

Pathe Thuis
Calamity poster van Calamity cast & crew

kijkwijzer Calamity

2AG

IMDb Calamity

IMDb 7.510274

cast & crew Calamity

regisseur

Rémi Chayé

stemmen

Venna van den Bosch, Vera Mann, Jonathan Demoor, Joost Claes, Enzo Coenen en Remi de Smet

distributeur

Cinéart Nederland

details Calamity

in première op

09-12-2020

genres

animatie en familiefilm

jaar

2020

speelduur

85 minuten

Calamity draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Calamity.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Calamity. Hier zie je waar en wanneer Calamity in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Calamity uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Calamity wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Calamity draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Calamity wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Calamity draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Calamity staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Calamity wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Calamity!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Calamity, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Calamity kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Calamity verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Calamity. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Calamity wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Calamity en de regisseur van de film Calamity worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.