Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Boss Level (2021)

Ex Special Forces Officier Roy Pulver heeft een bijzonder probleem; elke dag wordt hij op de meest uiteenlopende manieren vermoord door huurmoordenaars. Maar waarom zit hij vast in deze timeloop?

details

6GTIMDb 6.910 101 minuten

recensies Boss Level

De Volkskrant

kijk Boss Level online

Pathe Thuis
Boss Level poster van Boss Level cast & crew

kijkwijzer Boss Level

6GT

IMDb Boss Level

IMDb 6.910

cast & crew Boss Level

regisseur

Joe Carnahan

acteurs

Frank Grillo, Mel Gibson, Anabelle Wallis, Naomi Watts, Michelle Yeoh en Ken Jeong

distributeur

Dutch FilmWorks

details Boss Level

in première op

30-04-2021

genres

actie en komedie

jaar

2021

speelduur

101 minuten

Boss Level draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Boss Level.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Boss Level. Hier zie je waar en wanneer Boss Level in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Boss Level uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Boss Level wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Boss Level draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Boss Level wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Boss Level draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Boss Level staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Boss Level wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Boss Level!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Boss Level, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Boss Level kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Boss Level verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Boss Level. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Boss Level wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Boss Level en de regisseur van de film Boss Level worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.