Bon Bini Holland 2 (2018)

Net als Robertico zijn vriendin Noella op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een 'time-out' in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar vanuit achterna terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen:de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen.

details

9ATIMDb 5.510 89 minuten

recensies Bon Bini Holland 2

Het Parool

kijk Bon Bini Holland 2 online

Pathe Thuis
Bon Bini Holland 2 poster van Bon Bini Holland 2 cast & crew

kijkwijzer Bon Bini Holland 2

9AT

IMDb Bon Bini Holland 2

IMDb 5.510

cast & crew Bon Bini Holland 2

regisseur

Jon Karthaus

acteurs

Jandino Asporaat, Liliana de Vries, Lone van Roosendaal, Dennis Rudge, Phi Nguyen, Sergio Ijssel en Alpha Oumar Barry

distributeur

WW Entertainment

details Bon Bini Holland 2

in première op

13-12-2018

genre

komedie

jaar

2018

speelduur

89 minuten

Deze week zijn er voor Bon Bini Holland 2 geen voorstellingen in Enschede

Bon Bini Holland 2 draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Bon Bini Holland 2.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Bon Bini Holland 2. Hier zie je waar en wanneer Bon Bini Holland 2 in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Bon Bini Holland 2 uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Bon Bini Holland 2 wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Bon Bini Holland 2 draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Bon Bini Holland 2 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Bon Bini Holland 2 draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Bon Bini Holland 2 staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit Het Parool. Ook de IMDB score/rating van de film Bon Bini Holland 2 wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Bon Bini Holland 2!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Bon Bini Holland 2, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Bon Bini Holland 2 kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Bon Bini Holland 2 verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Bon Bini Holland 2. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Bon Bini Holland 2 wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Bon Bini Holland 2 en de regisseur van de film Bon Bini Holland 2 worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.