Boeien! (2021)

Boeien! - still

Ravi, een slim, elfjarig meisje en haar eigenwijze achtjarige stiefbroertje Benja, met wie ze totaal niet kan opschieten, gaan met hun ouders als samengesteld gezin op een cruise vakantie. De kinderen zijn verre van enthousiast. De deelname van vader Orlando en moeder Maartje aan een trouwwedstrijd aan boord van het schip moet het gezin nader tot elkaar brengen. Maar niet iedereen aan boord van het schip heeft even goede bedoelingen. Onno en Ted, schoonmakers op het schip, hebben samen met hoofdbeveiliger Nora een handeltje in waardevolle spullen die zij van passagiers stelen. Als er hierdoor plots een probleem ontstaat krijgen Onno en Ted het lumineuze idee om Benja en Ravi te ontvoeren.

De film 'Boeien!' is in de bioscoop te zien in Veghel. Ga naar tijden & tickets voor de volledige bioscoopagenda van deze film of bekijk eerst de trailer van deze film.

details Boeien!

2G
IMDb 4.9109
65 minuten
Boeien! - poster poster van Boeien!

kijkwijzer Boeien!

2G

IMDb Boeien!

IMDb 4.9109

cast & crew Boeien!

regisseur

Bob Wilbers

acteurs

Klaasje Meijer, Juvat Westendorp, Ferdi Stofmeel, Yailah Vroom, Sietske van Peursum, Cees Geel, Sarah Chronis, Wout Visser, Luuk van der Boom, Edwin Jonker en Filip Bolluyt

producent

Messercola

details Boeien!

in première op

20-07-2022

genres

avontuur en familiefilm

jaar

2021

speelduur

65 minuten