A Private War (2018)

Totaal onbevreesd en opstandig dringt de Britse oorlogscorrespondent Marie Colvin door tot de kern van gewapende conflicten om de onderdrukten een stem te geven. Ze interviewt rebellenleiders en dictators en verliest het zicht aan een oog bij een granaataanval in Sri Lanka, waarna ze een kenmerkend ooglapje begint te dragen. De ellende waar ze mee geconfronteerd wordt, laat diepe sporen na in haar persoonlijke leven.

details

4GATIMDb 6.710 110 minuten

recensies A Private War

De Volkskrant De Filmkrant

kijk A Private War online

Pathe Thuis
A Private War poster van A Private War cast & crew

kijkwijzer A Private War

4GAT

IMDb A Private War

IMDb 6.710

cast & crew A Private War

regisseur

Matthew Heineman

acteurs

Rosamund Pike, Jamie Dornan, Tom Hollander en Stanley Tucci

distributeur

Splendid Film

details A Private War

in première op

28-03-2019

genres

drama en oorlog

jaar

2018

speelduur

110 minuten

A Private War draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film A Private War.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film A Private War. Hier zie je waar en wanneer A Private War in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film A Private War uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen A Private War wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film A Private War draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film A Private War wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film A Private War draait in deze bioscopen:

De recensies van de film A Private War staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film A Private War wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film A Private War!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film A Private War, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film A Private War kopen/reserveren.

De filmtijden van de film A Private War verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film A Private War. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film A Private War wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film A Private War en de regisseur van de film A Private War worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.