Zardoz (1974)

Zed, een barbaarse krijger, leeft in een post-apocalyptische wereld. Zed aanbid Zardoz, een gigantisch stenen hoofd. Zed wordt gebruikt door de mensen met mentale krachten om over de barbaren te kunnen heersen. Op een bepaald moment komt Zed er achter dat hij misbruikt wordt en hij zint op wraak.

details

IMDb 5.810 105 minuten
Zardoz poster van Zardoz cast & crew

IMDb Zardoz

IMDb 5.810

cast & crew Zardoz

regisseur

John Boorman

acteurs

Sean Connery, Charlotte Rampling, Sara Kestelman, John Alderton, Sally Anne Newton, Niall Buggy, Bosco Hogan, Jessica Swift, Bairbre Dowling, Christopher Casson, Reginald Jarman, Daisy Boorman, John Boorman, Katrine Boorman, Telsche Boorman en David de Keyser

details Zardoz

jaar

1974

speelduur

105 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Zardoz.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Zardoz. Hier zie je waar en wanneer Zardoz in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Zardoz uit 1974 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Zardoz wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Zardoz draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Zardoz wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film Zardoz draait in deze bioscopen: LAB111

De recensies van de film Zardoz staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Zardoz wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Zardoz!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Zardoz, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Zardoz kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Zardoz verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Zardoz. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Zardoz wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Zardoz en de regisseur van de film Zardoz worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.