Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Woodstock (1970)

Documentaire uit 1970 over het legendarische Amerikaanse popfestival Woodstock toen de flowerpower-cultuur nog hevig speelde. Deze film geeft een intiem kijkje achter de schermen, laat wereldberoemde artiesten zien en portretteert de tijdgeest.

details

4HTIMDb 8.210 225 minuten

recensies Woodstock

De Volkskrant
Woodstock poster van Woodstock cast & crew

kijkwijzer Woodstock

4HT

IMDb Woodstock

IMDb 8.210

cast & crew Woodstock

regisseur

Michael Wadleigh

acteurs

Jimi Hendrix, Joe Cocker, Santana en The Who

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Woodstock

in première op

18-08-2019

genres

documentaire en muziek

jaar

1970

speelduur

225 minuten

Woodstock draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Woodstock.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Woodstock. Hier zie je waar en wanneer Woodstock in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Woodstock uit 1970 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Woodstock wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Woodstock draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Woodstock wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Woodstock draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Woodstock staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Woodstock wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Woodstock!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Woodstock, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Woodstock kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Woodstock verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Woodstock. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Woodstock wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Woodstock en de regisseur van de film Woodstock worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.