Wild Mountain Thyme (2020)

verwacht op 26 augustus 2021

Al haar hele leven is de koppige Rosemary verliefd op haar verlegen buurman Anthony. Hij weet zich echter geen raad met haar gevoelens. Daarbij heeft hij zijn handen vol aan zijn eigenwijze vader Tony, die hun boerderij wil verkopen aan zijn succesvolle Amerikaanse neef Adam. Net wanneer Anthony eindelijk de moed heeft gevonden om Rosemary’s liefde te beantwoorden, staat Adam voor de deur.

details

1TIMDb 5.610 102 minuten
Wild Mountain Thyme poster van Wild Mountain Thyme cast & crew

kijkwijzer Wild Mountain Thyme

1T

IMDb Wild Mountain Thyme

IMDb 5.610

cast & crew Wild Mountain Thyme

regisseur

John Patrick Shanley

acteurs

Emily Blunt, Jamie Dornan, Christopher Walken en Jon Hamm

distributeur

Splendid Film

details Wild Mountain Thyme

in première op

26-08-2021

genres

romantiek en drama

jaar

2020

speelduur

102 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Wild Mountain Thyme.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Wild Mountain Thyme. Hier zie je waar en wanneer Wild Mountain Thyme in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Wild Mountain Thyme uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Wild Mountain Thyme wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Wild Mountain Thyme draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Wild Mountain Thyme wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Wild Mountain Thyme draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Wild Mountain Thyme staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Wild Mountain Thyme wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Wild Mountain Thyme!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Wild Mountain Thyme, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Wild Mountain Thyme kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Wild Mountain Thyme verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Wild Mountain Thyme. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Wild Mountain Thyme wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Wild Mountain Thyme en de regisseur van de film Wild Mountain Thyme worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.