Vogelhuis Verhaaltjes (2019)

Geanimeerde beelden over vogeltjes die vliegen, fluiten, tsjilpen en die bijzondere avonturen beleven.

details

1 45 minuten

recensies Vogelhuis Verhaaltjes

De Filmkrant
Vogelhuis Verhaaltjes poster van Vogelhuis Verhaaltjes cast & crew

kijkwijzer Vogelhuis Verhaaltjes

1

cast & crew Vogelhuis Verhaaltjes

regisseur

Célia Rivière

stemmen

Sem Thuis en Amber Beishuizen

distributeur

In the Air

details Vogelhuis Verhaaltjes

in première op

01-06-2020

genres

animatie en familiefilm

jaar

2019

speelduur

45 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Vogelhuis Verhaaltjes.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Vogelhuis Verhaaltjes. Hier zie je waar en wanneer Vogelhuis Verhaaltjes in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Vogelhuis Verhaaltjes uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Vogelhuis Verhaaltjes wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Vogelhuis Verhaaltjes draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Vogelhuis Verhaaltjes wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Utrecht

De film Vogelhuis Verhaaltjes draait in deze bioscopen: Hoogt on Tour

De recensies van de film Vogelhuis Verhaaltjes staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Vogelhuis Verhaaltjes wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Vogelhuis Verhaaltjes!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Vogelhuis Verhaaltjes, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Vogelhuis Verhaaltjes kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Vogelhuis Verhaaltjes verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Vogelhuis Verhaaltjes. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Vogelhuis Verhaaltjes wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Vogelhuis Verhaaltjes en de regisseur van de film Vogelhuis Verhaaltjes worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.